Truth is always strange — stranger than fiction. Lord Byron

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Άνοιξη

Πως καταλαμβαίνεις ότι εν τζιαιρός εξετάσεων;
οι κυπραίοι φκάλλουν την ούλη μέρα μες το λάιμπραρι τζιαι κλέουντε μέσω φέισμπουκ..

ένιγουεις εγώ ακόμα να το συνειδητοποιήσω ότι ο λόγος που έκλεισε το πανεπιστήμιο εν επειδή έσιει εξετάσεις σε λλίο τζιαιρό.. εγώ πάντως κάμνω διακοπές ακόμα..

μπόρω να πω ότι η περασμένη εβδομάδα όμως αν και από ακαδημαικής πλευράς ήταν χάλια, από κάθε άλλη όμως πλευρά ήταν απλά υπέροχη με ωραίες εκπλήξεις :)

μεθάυριο πάω Κύπρο για το Πάσχα τζιαι φκάλλουμαι ούλοι πελλό πότε εν να προλάβω να θκεβάσω.. αλλά το πόιντ ένει νομίζω ότι αν θέλεις ούλα γείνουντε! εξάλλου καλοτζιαίρι εν θα έρτω αφού εν να γυρίζω την κεντρική Αμερική και Καραϊβική παριστάνοντας τον ακτιβιστή! 

Επεθύμισα φλαούνες τζιαι τσουρέκκια!

Αα τζιαι κάτι τελευταίο.. άμαν είσαι σίγουρος για κάτι το σύμπαν συνομοτεί με το μέρος σου.. ενώ αν προσπαθείς για κάτι τότε το σύμπαν συνομοτεί τζιαι γείνουντε ούλα εναντίων σου.. τζιαι που τζιαμέ που εν το περιμένεις μένεις με το στόμα ανοιχτός..

μιας τζιαι εν άνοιξη βάλτο πάνω τούτο!

5 σχόλια:

Praktor είπε...

Mporeite sas parakalw na kanete elaborate on the latin america thing giati mas anoixate thn orexh??:)))

gia na men agxwnesai kati ksereis esu, ara kame tzino pou niw8eis. to sumpan afhsto hsuxo:)

Praktor είπε...

w sugnwmh!eipes central america...akoma enas logos na mas to anaptukseis to 8ema...

Νηπενθές είπε...

χαχα καλως όρισες πράκτωρ τζιαι στο μπλογκ μου! εξήγησα δαμέ κάποια πράματα http://psemata-nipenthes.blogspot.com/2011/03/blog-post_17.html
για το ταξίδι που θα κάμω φέτος.. παρόλο εκτός που τούτο είπαμεν μετά να ταξιδέψουμε ακόμα 15 μέρες την κεντρική αμερικλη και καραιβική.. θα γράψω σχετκό και άλλο ποστ σύντομα!

Rania είπε...

oh καλώς να ορίσεις στα μέρη μας! καλά κάμνεις μάνα μου..να πάεις και αμερική, και καραιβική και στην άκρη του κόσμου τωρά που μπορείς..γιατί μετά που εννά δουλεύκεις..σάστα και εγύραν!

Ina είπε...

"άμαν είσαι σίγουρος για κάτι το σύμπαν συνομοτεί με το μέρος σου.. " Αϊ γειά σου και εγώ αυτό πιστεύω και αυτό με κράτησε και με κρατά όρθια ακόμα.:-)

Δημοσίευση σχολίου

πέτε μου τα λλίο: